MINI Taxi za DŽ – Guerilla video!

In Blog, Lifestyle, News

“Podižete ruku, auto vam prilazi i staje.

Sedate u osrednje čisto vozilo sa realtivno raspoloženim taksistom. Ako imate sreće muzika u kolima vas neće iznervirati, a miris cigara nećete da osetite. Ukratko, jedva čekate da stignete do željene destinacije, najkraćim putem i što pre, tako da vam se ne pokvari raspoloženje.”

A sad zamislite najlepši  mogući scenario.

“Dan je predivan, vi ste nasmejani i opet stojite na ivici trotoara i pokušavate da zaustavite vaš prevoz. Umesto očekivanog, jer je ovo vaš dan iz snova, približava vam se mali, žuti, sa crno-belim kockicama, auto. Na prvu loptu niste sigurni da li je to stvarno taxi, ili još neka fora, i da li da ga uopšte zaustavite.

Svakako on staje, a vi zbunjeno kapirate da je taj taxi MINI i da mu na vratima piše da je za DŽ!

Countryman MINI good for everyone :)

MINI spirit :)

Photo by Vladimir Milošević, post production Hiishii

Morning shots are made early before the city is awake! :)

Driving a MINI is always fun! :)

Nemoguće!
Niste ni seli u auto, a nestvarno ljubazan vozač vas pita koja vam je omiljena pesma, i odmah potom, zajedno sa vama djuska i prati ritam pesme dok vas vozi “dokle želite” za DŽ !
Niste ni primetili koliki vam je osmeh dok uzivate u brzoj vožnji malom žutom MINI formulom, koja vam bez zadrške pokazuje šta ume, i dokazuje da čak i saobraćajna gužva može da bude potpuno uživanje i zabava!

Stižete, a ne želite. Dvoumite se da pitate da li može vožnja još malo da potraje, ili da obrnete još jedan krug. Ovu vožnju ne placate već pamtite i pitate se kako da opet sretnete te male žute MINI formule na ulicama prolećnog Beograda, barem još jednom.
Ukratko smo vam opisali kako je izgledala nedavno organizovana gerila akcija “MINI TAXI za DŽ”, kao prepričan utisak jednog od slučajnih prolaznika koji je imao sreće da se provoza najmanjim žutim taksijem po Beogradu.

Filming of MINI taxi za Dž video!

Hiishii Creative i MINI Srbija su udružili snage i kroz ovaj kreativni koncept i projekat, poželeli da ljudima daju jedinstvenu mogućnost da upoznaju MINI automobile. I to jedne od najboljih iz ponude : MINI Cooper S i Countryman D, koji u ovim verzijama mogu da ispune zahteve različitih ciljnih grupa.
Izašli smo na ulice i dozvolili nasumično odabranim ljudima da osete i dožive zašto je MINI toliko omiljen auto brend.

Prikazali smo njegove najbolje atribute uz profesionalne vozače i spontanu akciju na licu mesta. :)

Sve reakcije, najbolje momente i najuspešnije “gerlice” smo snimili i prikazali kroz kratak video koji govori mnogo bolje od reči, a ako ništa drugo, može da vas zabavi na kratko i da vam zavrti u glavi sjajnu novu pesmu benda “Svi na pod” – Do kraja sveta!

MINI Taxi za Dž Blegrade!

Kreativni koncept i realizacija : Hiishii Creative agency

Klijent : MINI Srbija
Režija : Hiishii Creative / Katarina Batuta, Uroš Višekruna, Dejan Tomić
Kamera : Luka Milićević, Vladimir Milošević, Igor Miljković, Mladen, Djordje Arambašić, Uroš Višekruna, Katarina Batuta
Go pro snimci: Uroš Višekruna
Heli snimci : airworks.rs
Vozači : Toma, Raško, Zlatko
Muzika – Svi na pod – “Do kraja sveta”

Hvala svima koji su učestvovali i svojom pozitivnom energijom učinili ovaj projekat jednim od najzabavnijih ikad! :)

Katarina. :*

 

Submit a comment